Yvonne Westerlund

CEO, Työelämämentori, Howtomon perustajajäsen

Työelämämentorina autan yksilöitä, bisnespäättäjiä ja tiimejä  eteenpäin kohti tavoitteita, onnistumaan ja viettämään parempaa elämää. Kun siirrymme pois jutuista jotka eivät toimi, ja  kun pyydämme apua niin saamme uutta tuulta purjeisiin. 

Minusta on ihanaa auttaa ja tukea muita työelämässä ja elämässä ylipäätään. Itse olisin tarvinnut näitä juttuja nuorena, ja nyt minulla onkin mahdollisuus antaa ammattitaitoni, ymmärrykseni ja kokemukseni muiden hyödyksi. Olen huomannut, että tärkeimmät seikat onnistumisen ja menestyksen kannalta ovat itsetuntemus, oikea suhtautuminen asioihin ja kommunikointi. 

Mistä sitten motivoidumme? Siitä kun asiat etenevät. Kun opimme uutta ja luovumme vanhasta painolastista, joka ei enää palvele meitä. 

Opiskelen jatkuvasti innolla, niin että sinä, nykyinen tai tuleva asiakkaani, pääsisit lyhyintä tietä kohti omaa Pohjantähteä! 

Koulutukseltani olen KTM Hankenilta, NLP Master, Ratkaisukeskeinen Coach (ICF), Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja Mental Management Tavastia Trainer opiskelija. 

 

Kysy luentoja, työpajoja ja/tai yksilö- ja tiimi coachaamista.     


Työkielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Ota yhteyttä!
+358 50 563 4877
yvonne.westerlund@uraklinikka.fi

Linkedin
Twitter: yvonnewck

 

Yvonne 3.17.jpeg